Vyxit: Jouw Complete IT Oplossing, van Kabel tot Cloud!

Al moe van alle verschillende IT-dienstverleners? Elke voor een apart onderdeel binnen jouw bedrijf; netwerken, servers, applicaties en hosting. Vyxit begrijpt de frustratie en biedt een totaaloplossing voor al jouw IT-problemen. Één partij voor elk ICT vraagstuk.

Met onze uitgebreide kennis van de gehele IT-keten, van de kabels tot in de database query, bieden wij een breed scala aan diensten. Hieronder een kleine greep uit ons arsenaal:

Advies en migratie services

Wij adviseren niet alleen over de inrichting van jouw complete IT-omgeving, maar ook over verschillende online diensten en thuiswerk oplossingen. Daarnaast bieden wij migratie services van on-site naar bijvoorbeeld de Microsoft 365 cloud omgeving.

Enige aanspreekpunt voor al jouw IT-behoeften

Dit is tekst

Met Vyxit als jouw enige aanspreekpunt voor al jouw IT-behoeften, hoeft jij je geen zorgen te maken over het omgaan met meerdere dienstverleners. Als er iets misgaat, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen en wij zorgen ervoor dat het probleem snel wordt opgelost.

Brede vakinhoudelijke kennis

Onze brede vakinhoudelijke kennis stelt ons in staat om niet alleen te kijken naar het verkeer en de verbinding, maar ook naar de componenten van netwerken en servers en naar de applicaties zelf. Dit leidt tot een betere interactie tussen jouw applicatie, servers en infrastructuur, wat uiteindelijk resulteert in meer efficiëntie en kostenbesparingen.

Dé oplossing voor complete en efficiënte IT-dienstverlening

Kortom, Vyxit is dé oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een complete en efficiënte IT-dienstverlening. Laat ons jouw IT-problemen onderzoeken, adviseren en verbeteren, terwijl jij de focus legt op de bedrijfsactiviteiten.

Met alle kennis in huis en onze kwart eeuw ervaring is Vyxit een betrouwbare partner voor elke organisatie met strategische ICT vraagstukken.