Projecten

Dit is tekst

Wij bij Vyxit begrijpen dat het soms nodig kan zijn om jouw projecten uit te besteden aan een andere partij of dit samen op te pakken. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met personeelstekorten of een gebrek aan specifieke technische kennis.

Vyxit is hierin dé ideale partner, lees verder en ontdek waarom 😉

Onze aanpak voor succesvolle IT-projecten

Onze ervaren projectmanagers kunnen je bijstaan bij alle IT-gerelateerde projecten op verschillende vlakken. Van migraties naar de cloud of Microsoft Office365, tot fysieke verhuizingen van hardware, overstappen van ISDN naar VoIP, upgrades van hard- en software, migraties van het ene naar het andere softwarepakket, en nog veel meer. Wij houden de ITIL-beginselen in ons achterhoofd en werken samen aan een stappenplan en planning om het project tot een succesvol einde te brengen. Het doel is om een goed werkend product op te leveren dat aan alle wensen van de eindgebruikers voldoet en zelfs nog beter presteert, meer mogelijkheden biedt en beter schaalbaar is dan oorspronkelijk gedacht.

Het belang van robuuste en toekomstbestendige producten

Dit is tekst

Wij zijn ervan overtuigd dat het opleveren van een robuust, stabiel en toekomstbestendig product essentieel is, zodat er jarenlang zorgeloos en kosteneffectief gebruik kunt maken van het eindproduct. Onze aanpak bestaat uit de volgende stappen:

De stappen in onze aanpak voor IT-projecten

  1. Start van het project en bepaling van omvang en scope
  2. Planning van het project door middel van opdeling in taken, fasen en mijlpalen
  3. Uitvoering van de werkzaamheden (en de deelprojecten) in de verschillende fasen
  4. Opvolging van de projectvoortgang om te zorgen dat we nog ‘on track’ zijn
  5. Borging van de kwaliteit van het product en vastleggen van configuraties
  6. Beëindiging van het project en eventuele verslaglegging of aflevering van het eindproduct
  7. Indien gewenst bieden wij ook support en onderhoud op het eindproduct.

Voorkom problemen met Vyxit als de partner in crime

Dit is tekst

Bedrijven die deze dienst niet gebruiken of moeite hebben met het managen van IT-gerelateerde projecten, lopen vaak tegen problemen aan zoals budgetoverschrijdingen, vertragingen en ontevredenheid bij de eindgebruikers. Door samen te werken met Vyxit kunnen deze problemen worden voorkomen en kan je rekenen op een succesvol en zorgeloos projectverloop.

Waarom Vyxit de juiste partij is voor jouw IT-projecten

Waarom je voor Vyxit  moet kiezen? We weten, door onze kwart eeuw ervaring, als geen ander hoe we ICT projecten op de meest efficiënte en effectieve manier kunnen aanpakken. Daarnaast hebben we een enorm netwerk van IT-experts op allerlei gebieden, dus we hebben altijd het juiste knowhow in huis om jouw project tot een succes te maken. Ten slotte zijn we ook nog eens (informeel en) flexibel als organisatie. Dus wordt werken met ons toch een feestje?!

Met alle kennis in huis en onze kwart eeuw ervaring is Vyxit een betrouwbare partner voor elke organisatie met strategische ICT vraagstukken.