Verlost van ICT zorgen met Vyxit

Dit is tekst

Als bedrijf wil je je focussen op je core business en niet te veel tijd en energie kwijt zijn aan ICT-zaken. Vyxit begrijpt dat als geen ander. Wij staan altijd klaar om vragen te beantwoorden, wijzigingen door te voeren, storingen op te lossen en eigenlijk alles wat op ICT-vlak onduidelijk is. Dit zullen we correct en duidelijk uitleggen en corrigeren. Het is onze insteek om direct te kijken hoe iets in de toekomst voorkomen kan worden of zelfs verbeterd.

24/7 monitoring van jouw ICT omgeving

Het is belangrijk dat jouw ICT-omgeving altijd goed functioneert, maar het kan lastig zijn om dit constant in de gaten te houden. Vyxit biedt hiervoor de oplossing: onze monitoring software houdt jouw hard- en software constant in de gaten zodat wij kunnen ingrijpen voordat jij een mogelijke storing ervaard. Zo blijft jouw bedrijf continu bereikbaar.

Snelle en efficiënte oplossingen voor storingen en vragen

Dit is tekst

Is er een vraag of storing met betrekking tot software of hardware, groot of klein? In beide gevallen staan wij voor je klaar. Op afstand of op locatie, alles is mogelijk. Is er bijvoorbeeld een stroomstoring in het weekend en wilt u graag dat wij een fysieke controle van jouw server doen nadat de stroom weer terug is? Wij stappen direct in de auto. Zo zorgen we ervoor dat jouw bedrijf zo min mogelijk hinder ondervindt.

Advies en ondersteuning bij allerlei ICT-gerelateerde zaken

Heeft u een vraag over een e mail die u niet helemaal vertrouwt? Of werkt een bepaald document niet mee? Vyxit denkt graag met u mee en biedt advies en ondersteuning bij allerlei ICT-gerelateerde zaken. Zelfs als een collega thuis werkt en de draadloze verbinding vaak wegvalt, hebben wij ideeën om de situatie te verbeteren. Zo zorgen we ervoor dat u altijd snel weer aan de slag kunt.

Expertise in VPN en cloud-toepassingen

Dit is tekst

Met de toename van thuiswerken is het gebruik van VPN-verbindingen naar kantoor en het gebruik van cloud-toepassingen flink gestegen. Vyxit beschikt over de benodigde kennis om u hierbij te ondersteunen. Wij zorgen ervoor dat u veilig en efficiënt kunt werken, waar u zich ook bevindt.

24/7 telefonische bereikbaarheid en minimale negatieve impact

Als er iets niet direct opgelost kan worden, dan vinden wij altijd wel een manier om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden met een minimale negatieve impact door kunnen gaan. Bij Vyxit zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar voor jouw organisatie. Zo kunt u altijd op ons rekenen en kunt u zich richten op wat echt belangrijk is: het bedrijf runnen

Met alle kennis in huis en onze kwart eeuw ervaring is Vyxit een betrouwbare partner voor elke organisatie met strategische ICT vraagstukken.