Nextcloud: veilige online opslag van jouw online bestanden

Dit is tekst

In deze moderne tijden waarin we steeds meer gebruik maken van cloud opslagdiensten als Dropbox, OneDrive of Google Drive, is het van groot belang om de veiligheid van data te waarborgen. Toch is het bij deze systemen altijd de vraag hoe veilig en betrouwbaar de opslag van jouw data werkelijk is. Bij Nextcloud hoeft jij je hier geen zorgen meer over te maken. Met Nextcloud staat de data namelijk op een eigen server of op onze Nextcloud server in een Nederlands datacenter.

Zodra wij de server voor jou geïnstalleerd hebben, kun je eenvoudig bij alle bestanden en synchroniseert je eenvoudig alle data. Online opslagruimte is ook nog eens toegankelijk via een app die beschikbaar is voor ieder apparaat of via iedere denkbare browser. Het maakt niet uit hoe jij en je gebruikers het liefst met Nextcloud werken, je hebt altijd toegang tot jouw actuele bestanden.

Voordelen van Nextcloud

Twee-factor authenticatie: Nextcloud maakt het mogelijk om indien gewenst gebruik te maken van deze extra beveiligingslaag.

Delen met externe partijen: eenvoudig en veilig (tijdelijk) bestanden delen met partners of klanten.

Eenvoudig gebruikersbeheer: dankzij ons handige portal is het beheer van jouw gebruikers een fluitje van een cent.

Veilig opslaan: data kan versleuteld worden opgeslagen op een Nederlandse locatie, waardoor jij voldoet aan de hoogste privacy- en beveiligingsnormen.

Multi-device toegang: Nextcloud is te gebruiken op desktops, laptops, smartphones en tablets.

Waarom Nextcloud gebruiken?

Nextcloud wordt niet alleen graag gebruikt door thuiswerkers en externe partijen om bestanden te delen, maar ook vanwege de privacy. Door de betrouwbare en bekende locatie van jouw data hoef jij je geen zorgen te maken over wie toegang heeft tot welke bestanden. Kortom, Nextcloud is de ideale oplossing voor iedereen die veilig, eenvoudig en efficiënt met data wil werken.

Met alle kennis in huis en onze kwart eeuw ervaring is Vyxit een betrouwbare partner voor elke organisatie met strategische ICT vraagstukken.