QuickScan

Dit is tekst

Als het gaat om QuickScan’s, is er geen partij die zo ervaren is als Vyxit. We hebben al talloze bedrijven in Nederland en daarbuiten geholpen om hun veiligheid te verbeteren en hun ICT-omgeving toekomstbestendig te maken. Onze rapportages zijn duidelijk en begrijpelijk, ook als je geen ICT-achtergrond hebt. En naast het rapport krijg je van ons een praktisch advies dat we desgewenst ook nog voor je kunnen uitvoeren.

Krijg inzicht in je veiligheid met een IT QuickScan van Vyxit

Als bedrijf kun je er niet omheen: de overstap naar IPv6. Maar ben je er klaar voor? Vyxit  kan het voor je checken met een snelle en grondige scan. Met uitstelgedrag, hoe aantrekkelijk het ook is, worden de kosten alleen maar hoger. Bovendien riskeer je een spoed implementatie wanneer de omzetting naar IPv6 onvermijdelijk is. Laat Vyxit je helpen om een vlekkeloze overgang te garanderen.

Data en archivering: ben jij klaar voor big data?

Dit is tekst

Bij 30% van de bedrijven verdubbelt de hoeveelheid data ieder jaar. En dat is nog maar het begin. Hoe ga je om met deze enorme hoeveelheden gestructureerde en ongestructureerde data? Vyxit helpt je om jouw ICT-omgeving zo in te richten dat je snel en overzichtelijk bij jouw data kunt. Want het draait niet alleen om volume en diversiteit, maar vooral ook om snelheid. Zo kun jij onder tijdsdruk de beste beslissingen nemen.

Andere QuickScans die wij aanbieden

  • Cloud readyness, is jouw huidige ICT omgeving geschikt voor een overstap naar de cloud?
  • Infrastructuur, testen op snelheid, latency en beveiliging.
  • Hardware/software, het ICT landschap in kaart brengen.
  • VOIP readyness (in samenwerking met Evolve IP)

Kies Vyxit voor de beste ICT-audit

Dit is tekst

En als kers op de taart bieden wij ook nog een ICT-audit aan. Hierbij toetsen wij jouw bestaande ICT-omgeving aan de normen die gelden voor jouw branche. Zo weet je precies waar je staat en hoe je jouw ICT-omgeving kunt verbeteren.

Kortom, bij Vyxit ben je aan het juiste adres voor de beste QuickScans, betrouwbare adviezen en ICT-audits. Onze rapportages zijn duidelijk en begrijpelijk, en onze adviezen zijn praktisch en uitvoerbaar. Maak jouw bedrijf veiliger, efficiënter en future-proof door nu een QuickScan van Vyxit aan te vragen!

Vyxit: dé expert die jouw bedrijf beveiligt en future-proof maakt

Met alle kennis in huis en onze kwart eeuw ervaring is Vyxit een betrouwbare partner voor elke organisatie met strategische ICT vraagstukken.